Wie is Monique Tewes

Monique Tewes (1965) studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend werkte zij vanaf 1990 in commerciƫle functies, onder andere in de reclame- en verzekeringsbranche. Zij heeft jarenlang verschillende (management)functies op het gebied van marketing, communicatie en sales vervuld.

In 2005 volgde zij de post-doctorale opleiding tot mediator/ADR-specialist aan de UVA in Amsterdam en is zij MfN registermediator, Certified Online Mediator, gespecialiseerd arbeidsmediator en gecertificeerd nalatenschapsmediator, ingeschreven in het register van de Stichting Nalatenschapsmediation. Daarnaast is zij sinds 2008 een ervaren Personal- en Business coach, gecertificeerd in MBTI en gespecialiseerd in Talentmanagement via Nyenrode Business Universiteit. Met haar ruime ervaring als mediator, coach en intervisie begeleidster combineert zij deze activiteiten in haar eigen praktijk.

Monique’s innerlijke drijfveer is mensen in balans en beweging te brengen, bewust te laten worden van hun innerlijke kracht en eigen verantwoordelijkheid te stimuleren bij het volgen van hun pad. Haar grote belangstelling in mensen maakt dat zij heel mensgericht te werk gaat. Het inspireren en motiveren van organisaties en mensen om talent en potentieel maximaal te benutten, is de rode draad in haar werkwijze. Kenmerkend is de eerlijke, directe en betrokken wijze waarop zij mensen tegemoet treedt en haar daadkrachtige, resultaatgerichte aanpak.