TALENT- EN CAREERMANAGEMENT

Weet je wat jouw potentieel is?  Gebruik jij je talenten? Heb je bereikt waar je naar verlangde?  Als coach heb ik een passie voor Talent-ontwikkeling. Het motiveren van mensen en organisaties om het beste uit zichzelf te halen en talenten en potentieel optimaal te benutten, is de leidraad in mijn werk. Doen waar je goed in bent, gecombineerd met dat waar je energie van krijgt, zorgt voor flow. Dingen gaan dan makkelijk, bijna moeiteloos. Je bent in je element en staat in je kracht. Die flow gun ik iedereen.

Om goed zicht te krijgen op jouw unieke kwaliteiten, talenten, drijfveren en dat wat je weerhoudt te excelleren, maak ik gebruik van een talent-analyse: Het Personality at Work assessment. Dit meetinstrument behoort tot de beste, meest uitgebreide, gevalideerde testen ter wereld. Er worden dertig karaktereigenschappen gemeten en competenties in beeld gebracht. Het functioneel rendement laat zien in welke functierichting jij het best tot je recht komt en wat jouw huidig potentieel is en wat er nog ontwikkeld kan worden.

In een terugkoppelingsgesprek geef ik je inzicht in de verbinding tussen je talenten, kijken we samen waar jouw kracht ligt en wat je diepste drijfveren zijn om te excelleren. In een kernachtige rapportage lees je welke eigenschappen je daarbij helpen of juist tegenwerken en wat daarbij kan helpen.

Als jij na een Personality at Work assessment de deur uit gaat, heb je inzichten opgedaan om jouw kerntalenten op een bewuste manier succesvol te benutten.

Interesse in deze talent-analyse?