YOUNG PROFESSIONAL COACHING

Als succesvolle twintiger of dertiger is het in deze tijd niet altijd makkelijk je ambities waar te maken en je mogelijkheden en talenten optimaal te benutten. De vraag: ”Wat is de volgende stap in mijn leven?”, is soms moeilijk te beantwoorden in een wereld waarin heel veel mogelijk is.

Ik kan jou helpen om te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je leven zin geeft. Wat wil je nu écht? Door meer zicht te krijgen op je talenten, drijfveren en valkuilen, help ik je zelfbewuster te worden en vanuit zelfvertrouwen meer richting te geven aan de volgende stappen in jouw (werkende) leven. Om op die manier beter te voelen wat je energie geeft, wat bij je past en vanuit jouw kracht succesvolle stappen te zetten.

Thema’s kunnen zijn:

  • Hoe geef ik meer richting aan mijn (werkende) leven?
  • Wat heb ik nodig om zelfbewuster te worden?
  • Hoe kan ik werken aan een goede werk-privé balans?
  • Hoe ga ik beter om met stress, burn-out klachten?
  • Hoe word ik effectiever in een leidinggevende rol?
  • Hoe maak ik bewuster keuzes?
  • Hoe kan ik handiger omgaan met mijn valkuilen?
  • Hoe werk ik beter samen met soms lastige collega’s of leidinggevenden?