“De sleutel tot succes ben je zelf”

EXECUTIVE COACHING

Als bestuurder, directeur of manager rust er een grote verantwoordelijkheid op je schouders. Alles wat je doet en iedere beslissing die je neemt, heeft impact waardoor complexe of persoonlijke vraagstukken kunnen ontstaan. Het kan dan nuttig zijn om je te laten begeleiden door een coach, die als een sparringpartner, klankbord voor je kan dienen. Iemand die met je mee kijkt naar je kwaliteiten, de impact van je keuzes, je stijl van leiding geven om je natuurlijk leiderschap te versterken.

LEES VERDER

YOUNG PROFESSIONAL COACHING

Als succesvolle twintiger of dertiger is het in deze tijd niet altijd makkelijk je ambities waar te maken en je mogelijkheden en talenten optimaal te benutten. De vraag: ”Wat is de volgende stap in mijn leven?”, is soms moeilijk te beantwoorden. In een wereld waarin heel veel mogelijk is. Ik kan jou helpen te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je leven zin geeft. Wat wil je nu écht?

LEES VERDER

TEAM COACHING

Als team is het geen vanzelfsprekendheid om prettig en effectief samen te werken. Onduidelijkheden over taken, rollen en verantwoordelijkheden, ruis in de communicatie, onuitgesproken verwachtingen en teleurstellingen, hoge werkdruk, botsende persoonlijkheden, onzekerheid over toekomstige ontwikkelingen kunnen allemaal redenen zijn waardoor de onderlinge samenwerking in teams niet goed loopt en frustratie oplevert.

LEES VERDER

TALENT- EN CAREER MANAGEMENT

Weet je wat jouw potentieel is? Gebruik jij je talenten? Heb je bereikt waar je naar verlangde? Als coach heb ik een passie voor Talent-ontwikkeling. Het motiveren van mensen en organisaties om het beste uit zichzelf te halen en talenten en potentieel optimaal te benutten, is de leidraad in mijn werk. Doen waar je goed in bent, gecombineerd met dat waar je energie van krijgt, zorgt voor flow.

LEES VERDER

Testimonials

Tewes
Consult

Adres 1 Stadhouderskade 134 1074 AX Amsterdam T: +31(0)6 55 700 739
Adres 2 Krommepad 5a 1251 HP Laren T: +31(0)6 55 700 739

Contactformulier