“Nadat ik was omgevallen op werk met een burn-out kwam ik bij Monique terecht en vanaf het eerste moment had ze me bij de lurven en werd ik uitgedaagd om echt naar mezelf en mijn eigen gedrag te kijken. Een perfecte combinatie van liefdevolle directheid. Elke week werd er aan kleine schakeltjes gedraaid waardoor ik steeds grotere inzichten kreeg. De juiste boekentips op het perfecte moment, familieopstelling aandragen op precies het juiste moment en mij specifiek huiswerk geven op wederom het juiste moment. Monique weet ongelooflijk goed wat ik nodig had om in mijn eigen kracht te gaan staan. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor het geluk wat ik nu ervaar.”

Program Manager, Trainer en Facilitator bij Academisch Ziekenhuis

“De aanmoedigingen, vragen, adviezen en de ruimte die Monique mij gaf, maakten mij los van waar ik in verstrikt was geraakt. Haar warmte en positieve energie, zorgden ervoor dat er ook steeds meer een diep voelen was. Deze weg heeft ervoor gezorgd dat ik weer kon thuiskomen bij mijzelf en mooie, nieuwe uitdagingen tegemoet ga. Dank Monique voor je wijsheid, geduld en vertrouwen onderweg!”

Wethouder in Gemeente in Noord Holland

“Monique is vooral een bijzonder empathisch en fijn mens en een professional pur sang. Zij is scherp, stelt de juiste open vragen, maakt oprechte verbinding met de ander, door aandacht te geven en goed te luisteren. Ze zet je zelf aan het denken…. Monique is vrij van oordeel en vooral onafhankelijk in haar denken en handelen. Met deze werkwijze verankert ze de verandering bij de cliënt zelf. Ze heeft me op een prettige manier gestimuleerd om vanuit mezelf met oplossingen te komen.”