TALENT- EN CAREER MANAGEMENT

Weet je wat jouw potentieel is? Heb je da bereikt waar je naar verlangde? Haal je met je team het optimale uit ieders talent?
Als coach heb ik een passie voor Talent-ontwikkeling. Het motiveren van mensen en organisaties om het beste uit zichzelf te halen en talenten en potentieel maximaal te benutten, is de leidraad in mijn werk. Doen waar je goed in bent, gecombineerd met dat waar je energie van krijgt, zorgt voor flow. Dingen gaan dan makkelijk, bijna moeiteloos. Je bent in je element en staat in je kracht. Die flow gun ik een iedereen.

Om goed zicht te krijgen op jouw unieke kwaliteiten, talenten, drijfveren en dat wat je weerhoudt te excelleren, maak ik gebruik van een talent-analyse: Het Personality at Work assessment. Het is een meetinstrument dat tot de beste en meest gevalideerde testen ter wereld behoort. Er worden dertig karaktereigenschappen gemeten en competenties in beeld gebracht. Het functioneel rendement laat zien in welke functierichting jij het best tot je recht komt. Tevens wordt ook duidelijk beschreven wat jouw huidig potentieel is en wat nog ontwikkeld kan worden.

In een terugkoppelingsgesprek krijg je inzicht in de verbinding tussen je talenten, laat ik je zien waar je kracht ligt en wat je diepste drijfveren zijn om te excelleren. In een kernachtige rapportage lees je welke eigenschappen je daarbij helpen, welke eigenschappen daarin tegenwerken en wat jij daaraan kunt doen.

Als jij na een Personality at Work assessment de deur gaat, ben je blij met de inzichten die je hebt opgedaan, omdat je weet hoe je jouw kerntalenten kunt benutten.

Interesse in een talent-analyse?

Neem contact met mij op